0

Glöm inte kläderna...

Ibland får man höra de mest roliga och ibland pinsamma sakerna som startar en kedjereaktion av de mest avlösande skrattet, sådant skratt som gör att man blir riktigt lycklig...
 
 
I morse tog jag cykeln och drog till Ica och handlade till dagens middag. Till mig och Lillbus valde jag att testa vegansk champinjonburgare, grabbarna fick vanlig hamburgare. Men tja... jag kör nog på vanlig nästa gång för champinjonburgaren var faktiskt ingen hit. Ätbar förvisso, men den smakade ju inte ens svamp och det var som att tugga på ett däck eller något.
 
Efter det tog jag cykeln till Anna-Carins bakstuga där jag köpte mig en ljuvlig räkmacka. Hon som har stället har varit sjukskriven ett tag och hade erbjudande idag med billigare pris så då kände jag att jag absolut kunde lyxa till det lite.
 
Väl hemma blev det städning, toaletten fixades, så även Lillbus rum. Hennes rum hade hunnit bli riktigt stökigt. Bytte även hennes sängkläder. Sen fick jag även undan rentvätten och märkte Lillbus lådor så jag lättare hittar vad som är vad i dem.