0

Gissa Lillbus glädje

 
Gissa lilla frökens glädje när vi äntligen gick ned till cykeln och cyklade till Öppna Förskolan. Efter att ha varit mer eller mindre instängda hemma i en vecka.
 
Lillbus var så glad så hon in te riktigt viste vad hon skulle göra först när hon kom fram till Öppna Förskolan. Vanligtvis brukar vi vara b land de första som kommer dit men idag kom vi lite senare. Det första hon gjorde var att stanna och titta vilka som var där sen blev det full fart in och leka massor. Rutschkanan fick sig en ordentlig genomkörare och kassaapparaten upptäcktes. Sen blev det fredagsmys med rörelser på stora skärmen. Favoritlåtar och ännu mera lek. Även lunch han hon med när vi var på Öppna Förskolan.
 
Sen när Öppna förskolan stängde så cyklade vi till ICA och köpte bubbelvatten och blöjor. Träffade en vi köffärn. Men Lillbus var nog trött efter att ha varit hemma enn vecka och sen lekt på Öppna förskolan. Banken för intryck var full. Vet inte riktigt om hon kopplade vem vi träffade. Hon köpte även en bil med sin fars pengar, hon är duktig på sådant.
 
När vi kom hem slocknade mitt lilla hjärta direkt. Efter att ha sovit en bra stund blev det dags för middag och sen lite filmmys. Hon tyckte nog ändå att det var rätt konstigt för när hon skulle lägga sig för kvällen så var ju ingen av bröderna hemma. De är båda hos sin far just nu.