0

Likt en zombie - Testat hårt bröd

Idag lyckades jag försova mig efter en rent hopplös natt.
 
Jag somnade i hyfsat vettig tid, men sen efter ett tag vaknade jag och då var det omöjligt att somna igen. Jag låg och snnurrade fram till tidig morgonkvist då jag till slut somnade.
 
Sen när jag väl vaknade så tog det emmot något enormt att stiga upp. Men jag är otroligt stolt över mig själv nu för trotts att det var ruskigt tufft att kliva upp så gjorde jag det ändå och begav mig till Öppna Förskolan med lilltjejen.
 
Väl där lekte hon en hel del innan vi till slut begav oss till affären.
 
I morse upptäckte jag nämligen att blöjorna var i princip slut så det var jag ju tvungen att fixa och sen ville yngsta sonen ha lite till middagen han skulle göra.
 
Vad han skulle göra höll han hemligt ända fram till serveringen.
 
Pasta med någon toimatsås och mosade köttbullar blev det. Inte riktigt vad jag väntat mig. Men med lite riven ost på toppen och råa morötter till så blev det ändå riktigt gott.
 
Efter Lillbus och jag handlat så mötte vi Marvelmannen utanför porten. När vi handlade så köpte jag även ett nytt hårt bröd som jag varit nyfiken på att testa ett tag. När jag kom hem så fixade jag genast två mackor till mig själv att njuta av. Lillbus, ja hon passade på att äta sin lunch medan vi var på Öppna Förskolan.
 
 
Då hon sov ända till vi skulle gå så hade jag tagit med både frukost, lunch och fika åt henne så för hennes del var det bara bums i säng och vila när vi kom hem.
 
Även jag slocknade en stund efter jag ätit mina mackor med smör, mjukost, skinka och gurka. Den andra hade smör, hårdost och skinka.
 
Lite nyfiken är jag ju, har någon av mina läsare testat detta bröd, vad tyckte ni i så fall?