0

Kvalitetstid för systrarna

Igår Lördag kom Lillbus storasyster hit på besök.
 
Lillbus blev jätteglad när syrran kom och släpade nästan genast iväg med henne för att äta.
 
Det fick bli en tur till pizzerian då vi innan hade plannerat att äta rester men när vi fick veta att Busfia skulle komma, ja då fick vi tänka om lite. Alla ska ju ha en chans att få bli mätta.
 
När vi alla var mätta så cyklade vi till centrum och handlade lite. Lillbus passade såklart också på att leka en stund på lekplatsen på torget. 
 
Medan hon lekte så syrrade vi lute med en kvinna som helt uppenbart kände igen både mig och Lillbus och tydligen har sett oss flera gånger. Själv får jag nog erkänna att jag inte alls vet vem hon är. Känns lite pinsamt, men det var liksom lite av "alla kännner apan, men apan känner ingen" över det. 
 
Hur som helst så tyckte Lillbus att det var kul och skrattade så hon närapå kiknade och tappade balansen.
 
Sen när vi kom hem så satte vi oss och spelade kortspel tillsammans. Busfia var helt inställd på att hon skulle krossa mig, men det gick väll inte sådär jättebra med just de planerna. 
 
Efter två omgångar gav vi upp och gick för att lägga oss. Busfia fick bädda åt sig bredvid Lillbus säng och innan hon ens hunnit klart så hade Lillbus snabbt som en vässla lagt sig tillrätta och visade på alla sätt och vis att hon ville sova bredvid sin storasyster.
 
Ovanligt fort gick det dessutom att somna igår. Hon behövde bara borsta (läs slå hårborsten i huvudet) håret lite på syrran, sen somnade hon och sov så gott så.
 

 
Idag Söndag fick jag se den mysigaste synen på länge när jag vaknat.
 
Tyvärr hann jag inte ta bild på de första när Busfia låg och sov på Lillbus mage och Lillbus hade fötterna runt syrrans hals. När jag kom tillbaka från toaletten hade de nämligen ändrat ställning. Men även detta såg ju mysigt ut.
 
Lillbus är dessutom extra lyxlig idag, hon fick nämligen enligt henne den bästa ryggsäcken, det är ju Babblarna på den. Hon och storasyster gick iväg och köpte denn medan jag suschade, sen gick jag ut och mötte vid lekplatsen för en stunds lek.
 
När Lillbus började kännas lite kall om fingrarna så gick vi hem så hon fick vila lite innan vi gick över till Fröken Spontan.
 
Efter att ha ätit och umgåtts hemma hos henne så blev det en prommenad innan vi gick hem och spelade ännnu en omgång av kortspelet Rummy 500. Ikväll var dessutom barnens far med vilket var trevligt.