0

Hela helgen & idag

Fredagen inleddes i lugnt tempo med mat och familjespel.
 
Medan vi spelade så kom Busfia och hjälpte till att få dit barn/hundgrinden som jag har till köket. Den hade lossnat med både skruv och plugg från väggen.
 
Sen på lördagen startade vi upp lite mjukt. Men efter en stund så släpade Busfia med mig in till Nyköping där det blev besök i diverse olika affärer innan vi slutligen styrde vår färd mot Påljungshage.
 
I Påljungshage blev det besök på såväl Dollarstore där Lillbus sprang runt själv och röjde i hyllorna. Sen gick vi in på Rusta där Busfia köpte en rolig blinkande boll åt Lillbus. Ett besök in på snusaffären blev det också så jag kunde köpa två till dosor med min nya favorit som jag gillar att bryta av vardagssnuset med.
 
När hungern gjorde sig påmind så gick vi till Chopchop och åt. Valet stod mellan det och KFC, men då Lillbus senaste tiden inte velat äta kött så kändes Chopchop som ett smartare val då hon ju gärna äter nudlar.
 
Medan vi var inne i stan så köpte Busfia även ett par höst/vinter skor åt Lillbus. Vi valde en storlek större än på de skor hon använder nu. Ja tyckte de var riktigt fina. Snören framtill och dragkedja på sidan.
 
Värmemässigt kommer de dock inte att fungera om det blir smällkallt ute. Men de fungerar absolut att ha nu och när det blir lite kallare än nu. Bild på skorna hon köpte ser ni högre upp i inlägget.
 
När vi var klara så följde Busfia med mig och Lillbus till busshållplatsen och vinkade adjö, innan hon gick hem till sig. Hon tyckte det var bättre att åka hem redan på lördagskvällen i och med att hon hade planer för söndagen.
 
Söndagen startade som de brukar i lugn och ro och utan stress.
 
Sen gick vi framåt middagstid som vanligt över till Fröken Spontan och åt och umgicks med henne. Eller ja, det var jag och Lillbus som gick över.
 
Jag trodde att Fredrik och grabbarna skulle ha hunnit äta när vi kom hem. Men faktum var att Fredrik och Jojohan inte ens hade hunnit hit.
 
Lillbus var dock ordentligt trött så hon fick gå och lägga sig rätt omgående. Sen idag gjorde vi inte mycket. Vi var alla rätt slitna. Marvelmannen blev dessutom hemma från skolan pga sin migrän.
 
Ett litet äventyr till ICA blev det i varjefall. Lillbus åkte vagn med Fredrik dit, men när vi skulle hem fick hon sitta i cykeln med mig och de vi köpte fick trängas i vagnen.
 
På vägen hem blev det ett stopp vid Coop för att köpa min choklad som var slut på ICA.