0

Gårdagens firande med Rasks skäggolja och ryggskott?

 
Igår var vi hos svärföräldrarna och firade Fredrik som fyllde år den 27/9.
 
Lite saker hade han fått tidigare men det han fick igår var bland annat Skäggolja i doften Cederträ som Alexander Rask har tagit fram. Jag måste säga att jag själv gillade doften också och funderar på att så småningom köpa en till mig själv också fast då lutar det nog åt Eucalyptus för det är en doft jag verkligen älskar. Det vore rena drömmen att få testa den i mitt hår som är så extremt risigt efter alla omgångar av blekningar med mera.
 
Utöver det så fick han massa godis, en supersnygg tröja, presentkort på Dressman, en liten manick som man sätter på nycklarna och kopplar till telefonen via en app så man lättare hittar bortttappade nycklar, eller ja, även borttappad mobil.Har säkert glömt något av de han fick men som sagt, detta är ju ingen lista över allt utan min blogg.
 
Lillbus däremot, ja hon var busig hon. Först tog hon massa matbröd i smyg och gömde bakom soffan och sen tog hon skålen hon fått sin tårta i och satte som hatt på huvudet. Knasungen min... 
 
Jo föresten, tårtan beställdes via Anna-Karins bakstuga. Laktosfri så både jag och Lillbus kunde äta. Supergod var den också.
 
 
 
Sen idag då, idag blev det en lugn förmiddag då jag inte gjorde många knop alls. Har fått superont i ryggen, ned åt svanken till. Ryggskott har jag aldrig haft tidigare men nu börjar jag fundera på om det inte är det jag åkt på ändå.
 
När Lillbus och jag var hos fina Fröken Spontan idag så fick Lillbus chansen att bada i badkar. Något hon inte precis blivit bortskämd med då jag själv inte har badkar. Men det märks så otroligt tydligt att hon verkligen älskade det.
 
Sen pratade hon (eller snarare lekte) med sin storasyster Busfia som publik i videosamtal.
 
Innan vi tillslut skulle bege oss hem så hade Lillbus både hunnit med massa lek, prommenad med Fröken Spontan, bad och äta choklad med Fröken Spontan. Väl hemma tog det inte många minuter innan gullungen väl hade somnat.
 
 Innan vi gick iväg idag så fick Lillbus besök av en fin person som köpt en rolig telefon och massa Babblare till henne. Snacka om lycklig tjej när hon fick vara med och öppna det hon fått.