0

Utvecklingssamtal & 4,5 liter kobira

 Dagen startade med sedvanlig tråkig städning. Golv som dammsögs och fick sig en omgång med golvmoppen. Sen viktes kläder och lades på plats. Avslutningsvis så fick jag ihop två kartonger som ska ned till förrådet. Utöver det så har jag en kartong kvar att gå igenom. Sen är det mest småfix kvar i kaoshörnan.
 
Sen var det dags för utvecklingssamtal med yngsta grabben. Detta skedde genom google meat med grabben som var kvar i skolan samt en av hans menntorer. Som det verkar så går det bara bra för Jojohan i skolan. Vi fick även veta att han efter skolan sattsar på att göra lumpen och utbilda sig till pilot. Snacka om att sikta högt. Ja kan inte mycket annat än känna mig stolt som mamma och bli imponerad. Med det driv han har så skulle det inte förvånna mig om han uppnår sitt mål. Han har ju uppenbart startat bra i varje falll med att läsa flygteknik på Skavsta.
 
En del av de prov han hittills gjort har han haft otroligt bra resultat på, nästan alla rätt, ett prov var det vist hela 99% på och en annan 94% så de kan man ju inte klaga på.
 
Efter utvecklingssamtalet blev det ett besök till affärn för att sedan påbörja det enorma lasset med pannkakor gjort på hela 4,5 liter kobira.
 
Man skulle lätt kunna tro att maten skulle räcka till ett helt fotbollslag, men nej. Endast 4 personer åt av det idag och sen skulle de bli matlådor.
 
Jag själv som är mindre fan av pannkakor kokade lite nudlar med svamp till mig själv.