0

Ångest

Den senaste tiden har det varit så mycket. En del har faktiskt varit riktigt trevligt. Men tyvärr har energin jag fått ifrån det snabbt ätits upp av all trassel som sen tillkommit.
 
Ett extremt problem i ekvationen som verkligen suger musten ur mig totalt är allt elände som ena grabbens skola lastar över på mig.
 
Trotts SIP möten och information, läkarutlåtanden och diagnoser så verkar de fullkomligt ovilliga till att ta till sig information.
 
Var gång grabben exempelvis har fått ny medicin så förväntar de sig hux flux att de skall ske en förändring till det bättre pär omgående. Men nu är det så att grabben har en svårbehandlad migrän och redan nu har testat ett flertal olika mediciner, men hittills är det ingen som fungerat så pass att den liksom trollar bort migränen. Nej, migrän får han ofta och tyvärr sätter de sina spår i hans närvaro och resultatet är tyvärr stor frånvaro. Det är inte mycket jag kan göra för att styra hans migrän, den kommer när den kommer och den kommer olämpligt, med resultat att grabben då får frånvaro pga migrän.
 
Hemma har jag gjort vad jag kan redan för att minimera stressfaktorn på morgonen då jag vet att stressen är en trigger för hans migrän. Detta och en hel del annat trassel har bidragit till att min ångest bitit sig fast ordentligt och skapar fullkomlig kaos i min tillvaro.
 
Att hålla huvudet över ytan var dag är en kamp i sig men just nu den enda kamp jag känner att jag kan fokusera på. Ja den och barnen då. Att de alla ska ha det så bra det går och få den hjälp de behöver för att få så bra förutsättningar som möjligt att bygga vidare på.
 
Hur jag ska bära mig åt för att få grabbens skola att ta till sig vad jag säger och faktiskt förstå är en gåta för mig. Vad jag än säger så är det som om de nickar och låtsas att de förstår, men sen kör de på i sitt eget race ändå och i slutänden beskyller mig för att det inte går att få kontakt med mig, men då har de ändå inte försökt.
 
Många mail har kommit från dem och jag har läst dem. När/om de ställer frågor så besvarar jag dem. Men snudd på alla mail tolkar jag mest som informationsmail. Står det exempelvis "mer ombyte behövs" ja, då är de inget jag anser att jag behöver besvara utan då är det bara att se till att grabben får med sig mer ombyten till skolan. Men tydligen vill skolan ha svar även på sådana mail, fast då tycker jag faktiskt att de kan säga det direkt till mig istället för att gå krångliga omvägar.