0

Belöna sig själv

Något som jag tycker att alla människor förtjänar ibland är att belöna sig själv. Särskildt när man utmanat sig själv och gjort sådant som är svårt.
 
Jag själv till exempel har extremt svårt att ta emot hjälp. Det strider mot allt vad jag har lärt mig. Jag har liksom vuxit upp med att man ska kunna allt själv.
 
Möjligen att man kan be om hjälp med bilen om man har en, eller på sin höjd att borra eller sätta ihop IKEA möbler. Men att be om hjälp, nej det gör man inte. I varje fall absolut inte när det gäller ens hem, såvida det inte är något som faller under hyresvärdens ansvar. Allt annat ska man liksom klara själv.
 
Faktum är, jag klarar inte allt själv och det vet jag. Men att be om hjälp är extremt svårt. Och sen att ta emot hjälp när den erbjuds, ja det är minst lika svårt.
 
Det är något som jag kommer att få kämpa med. Nu när jag nått ett mål och lyckats ta emot hjälp där jag behövt det och fixat en massa så kände jag att jag förtjänade att belöna mig lite. Det fick bli en enormt god räksmörgås från Anna-Karins bakstuga
 
Den räksmörgåsen är så enormt god, men aningen stor så den räcker utan problem till två tillfällen. Bra pris är det också. Absolut värd pengarna.