0

Pang sade det

Lampan i köksfläkten ovanför spisen har länge krånglat. Den har inte velat lysa när jag velat och så har den plötsligt fungerat, sen har denn slocknat igen och så har den hållit på ett tag nu.
 
Jag har tagit med lampan till Clas Ohlsson men de hade ingen och viste inte heller var jag kunde få tag på någon. Efter lite forskning så har jag fått fram att de har haft lampan i sitt sortiment men att den hade utgått. Enligt personalen i butiken så hade de heller ingen ersättare, mycket dumt enligt mig. Inte heller hittar jag någon på Elgiganten. Knepigt värre.
 
Nu har lampan under pågående matlagning lagt av, pang sade det och glassplitter flög omkring. Som tur var så var det bara pastavatten på spisen men det kändes ju träligt att behöva slänga det och vänta in att nytt vatten i en ny kastrull skulle börja koka upp.
 
Nu måste jag helt enkelt få tag på en ny lampa. Jag har liksom vant mig vid att kunna tända lyset över spisen när jag gör mat så nu känns det plötsligt väldigt mörkt.
 
Men alla liknannde lampor som jag har hittat har haft helt fel sifferbeteckningar och styrkor och allt vad det nu är som sonen berättat. Själv begriper jag inte ett smack.
 
Men köpa en lampa för flera hundra, nä det vill jag verkligen inte.