0

Husvakt några dagar

 
Nu har yngsta grabben, Lillbus och jag kommit hem efter att ha varit hus, hamster, hund och växthus vakt några dagar medan svärföräldrarna var borta.
 
I torsdags morse åkte grabben dit komunalt och avlöste när svärföräldrarna åkte bort. Jag och Lillbus tog bussen dit senare på dagen- Lillbus som var riktigt trött när vi åkte passade på att ta en tupplur i vagnen på busen.
 
Sen på fredagen kom min godman dit så jag kunde fylla i lite papper och ge henne lite nya uppdrag.
 
Hon passade även på att leka och mysa en del med Lillbus medan hon ändå var där.
 
Sen gjorde Jojohan köttfärssås och spagetti medan hon fortfarande var kvar. Vi åt och hon fick en matlåda med sig. Jag tror att hon blev både glad och väldigt överraskad över det för hon hade definitivt inte räknat med att få någon matlåda.
 
På lördagskvällen kom svärföräldrarna tillbaka så efter det gjorde Jojohan lasagne som alla fick äta.
 
Svärfar som är van vid att saker skall göras på ett visst sätt hade svårt med hur Jojohan gjorde maten så till slut gav han upp och dukade istället. Maten satt vi ute och åt. 
 
Lillbus fick även lite nya kläder och en Mimmi Pigg som de köpte till henne medan de var iväg. Mimmi Pigg gillade hoin skarpt.
 
Men kort efter fick jag ge upp, huvudvärken som jag dragits med hela dagen hade utvecklats till migrän så jag gick och lade mig. Lillbus som fortfarande var pigg och fullt sysselsatt med att leka fick såklart vara uppe längre. Det fanns ju flera som kunde ha koll på henne till hon blev trött och hennes storasyster kom och lade henne.
 
Det blev en natt till som vi stannade efter det att de hade kommit hem. Vi sov kvar i deras sovrum medan de tog en natt till i husvagnen.
 
Sen idag fiuck vi som tur var skjuts ända hem av svärfar. Vet i sjuttsiken om jag hade orkat åka komunalt hem. Busfia åkte med i bilen då hon skulle förbi en kompis.
 
Innan vi åkte hem fick dock Lillbus chansen att få bada lite med sin storasyster.
 
 
 
Lillbus med sin häftiga Stig Helmer frilla.