0

De blev en pyjamasdag...

Gargamel... en sådan dag. Jag vaknade med migrän och när den väl gått över så var jag trött och mosig hela dagen. Jag kom inte ens ur pyjamasen idag.
 
Men jag lyckades ändå samla ihop nog med energi för att tömma en diskmaskin, fylla den igen och starta. Rensa krusbärenn jag plockade igår och koka sylt på. Det blev mitt första försök att koka sytt.
 
Att hitta recept när det finns miljontals fungerar inte alls för mig. Jag låser mig när det finns för många alternativ att välja på så min fina Pyssesl-SIS var gullig och skickade mig en länk som jag använde mig av. Det receptet hittar ni -->här<--, om ni skulle vara nyfikna.

 
Igår när vi var till apoteket för att hämta ut min ångestmedicin så fanns den ju inte inne på apoteket utan de var tvungna att beställa den.
 
Idag hämtade barnens far ut den. Skulle gissa att det var en av anledningarna till dagens migrän. Medicinen var liksom slut och natten till idag kantades av ångest och stress så det bidrog nog till migränen och dagens mosighet. Men nu har jag i varjefall fått hem tabletterna samt fyllt min medicindosett, vilket känns skönt.