0

Blått hos mamma

Idag var det en sådan dag då det kändes som om det mesta gick mig emot och inget blev som jag hade tänkt mig. En rätt psykiskt och mentalt utmattande dag med andra ord.
 
Men efter massa motgångar så kom jag till slut ändå iväg så kvällen blev ändå något sånär vad jag hade tänkt.
 
Jag och Lillbus gick ut och mötte hennes far, sen gick vi tillsammans till mamma på kyrkogården. Vi gick den nya gångvägen som är mellan en ny fågeldamm och nya skolan. Där fick vi sällskap av några änder som gick en bit tillsammans med oss.
 
Hos mamma tog vi bort en död ros, grävde ned lökarna från påskliljorna ännu längre ned i jorden. Tog bort lite ogräs som hittat sig in bland blommorna och sen ränsade vi bort lite blad från vissna blommor. Lavendeln som jag planterade förra året har växt sig enorm, vilket var kul. Dessutom doftar den så otroligt gott. Men eftersom den nu bliit så stor så var vi tvungna att flytta in den för att få plats med den nya blomman. Hoppas bara att den klarade av flytten.
 
Den förut lilla violen hade vuxit till sig och blivit riktigt fin. Sen planterade jag ned fina blåa blommor som jag fått av svärföräldrarna.
 
Lillbus var med och fick bestämma lite hur dekorationerna skulle stå, och det var hon glad över.