0

I dagarna två

 
Busfia blev kvar här lite längre än vad som var tänkt från början. Men det var bara trevligt tyckte jag. 
 
Måndag: Då tog vi med oss Lillbus och begav oss in till Nyköping. Mitt mål med den turen var att ta mig till en loppis och hitta lite tomtar samt att få tag i lite jox till julgrupperna jag ville få till.
 
 
Sen blev det ju en stark bonus att Busfia dessutom hittade två par jeans som jag kunde ha. De var fina och satt dessutom skönt så det blev ett självklart köp för min del. Just jeans har jag nämligen letat efter otroligt länge men inte hittatr några i min prisklass som jag kunnat ha. Så under lång tid har jag bara haft ett enda par och det hasr helt klart varit aldeles för lite för de har tvingat mig att flertalet gånger ha mjukisbyxor på mig när jag går ut och det känns verkligen inte rätt.
 
En hel del julklappar fick vi ihop också vilket kändes skönt. Då har jag inte så supermånga kvar som jag måste fixa ihop. Även Busfia fick tag på en del. Det slutade med att vagnen var väldigt vällastad, såpass att duktiga Lillbus fick ta sina små söta ben och hålla storasyster i hand medan vi gick för i vagnen var det fullt med massa annat.
 
När vi handlat klart så gick vi till Mc Donalds och åt lite medan vi väntade in att barnens far skulle komma och hämta oss och skjutsa hem oss.
 
När vi kommit hem så var Busfia snäll och hjälpte mig att montera ihop 3 julgrupper innan hon begav sig ut ett tag. Jag tycker liksom att det är roligare att ge egna julgrupper, då kan jag liksom välja lite mera själv vad jag ska ha i och det måste faktiskt inte bli så vansinnigt dyrt då. De färdiga som finns är ju hutlöst dyra.
 
Tisdagen: Ja även då gav vi oss iväg, fast det först efter att Lillbus far hade hämtat henne. Busfia och jag skulle in till Nyköping för att möta godman och lämna papper samt prata lite.
 
Det blev även en fika och lite julklapppsinköp då med. Sen fick Busfia skjuts hem med alla sina saker. Hon hade så pass med saker med att vi insåg redan innan vi gick hemifrån att vagnen allt fick följa med för annars hade det blivit aldeles för tungt och bökigt.
 
Innan vi åkte hem så gav jag bort en av julgrupperna som vi hade fixat. Jag betalade materialet och Busfia monterade ihop dem. Ett bra samarbete tycker jag. Sen det som alltid enligt mig är roligare när man monterar ihop dem själv är att även om man har samma sorts blommor i alla så kan man ändå sätta en unik prägel på alla genom att ha olika tomtar, placera blommor lite olika med mera.
 
Julgruppen vi lämnade idag uppskattades av mottagaren, vilket ju också var kul. Extra kul var också att mottagaren blev så överaskad då denne inte alls hade väntat sig något.