0

Städning, BVC och presentjakt

Förmiddagen ägnades åt tråkgöra som att städa. Men det var skönt när det var klart och jag kunde unna mig lite avkoppling.
 
 
Sen var Lillbus iväg till BVC där hon efter vad jag hört skötte sig riktigt bra. Hon ritade lite, men när BVC sköterskan ville att hon  skulle göra det då fick sköterskan nobben för Lillbus tog bara emot pennan av sin far. Hon visade duktigt att hon kunde gå. Men hon är fortfarande vår lilla tjej. 9410 g väger hon nu till sina 78,7 cm. Vaccin fick hon också. Tydligen gick det rätt bra och hon blev bara ledsen en kort stund men kunde fort avledas.
 
 När Lillbus var klar kom hon och hennes far och hämtade mig och så drog vi in till Nyköping, åt lunch inne på Oliver Twist, men sen gav vi oss ut på en hopplös jakt efter någon form av present till Jojohan som fyllt 16 år.
 
Att hitta något till honom är verkligen inte lätt för han önskar sig typ bara dyra saker.
 
Lite sdaker till Lillbus hittade vi däremot utan att ens leta. En pyjamas med söta hundar till exempel fick följa med hem.
 
Tyvärr fick Lillbus far migrän innan vi lyckats hitta present från oss till grabben som fyllt år så vi blir tvungna att ge oss in och leta imorgon igen. Känns lite småstressigt då morgondagen (läs idag) redan är fullplanerad. Först ska nämligen Lillbus och jag till Öppna Förskolan igen och sen när grabbarna har slutat i skolan så skall vi åka hem till barnens farföräldrar för att fira grabben som har fyllt år. Jaja, det är väl bara att gilla läget antar jag.