0

När personalen kom, var listan redo

 
Ja, vid det här laget vet ni nog att jag har personal som kommer och hjälper mig lite med de delar jag tycker är knepig. PÅ så vis hålls min vardag ihop och jag får mera struktur.
 
Tidigare i veckan fick jag veta att det skulle vara en personal som skulle komma idag, men någonnstans på vägen måste det ha ändrats. För en stunnd innan personalen skulle komma så fick jag ett sms med information om personalbytet. Tack vare att jag fick meddelandet så kunde jag programera om hjärnan och då kändes det ok när hen väl kom.
 
Till idag hade jag dessutom skrivit en 
lista på vad jag ville fixa under veckan. Som tur är så kommer de på torsdag igen för allt hannns inte med, men skönt att tvättberget i varjefall försvannn. Bara det gjorde att allt känns så mycket lättare igen. För de var allt ett enormt berg med rentvätt. Men nu ligger allt i lådorna.
 
Vi passade samtidigt på att sortera ur 
sådant som Lillbus vuxit ur så nu har 
jag plats för hennes nya kläder i nästa storlek. 
 
När personalen gått så kunde jag stryka en del på listan och det kändes så otroligt bra.
 
Sen efter att de gått hände inte så mycket mer än att jag behövde tid att återhämta mig innan jag orkade cykla iväg till affärn för att införskaffa lite till middagen. De hade dessutom bra pris på glass så ja, två paket råkade slinka med hem också.