0

Låscylinder under täcket

Idag var lillbus och jag till Öppna Förskolan igen. Som vanligt var det rätt lugnt, det brukar det vara på måndagar. Lillbus åkte kana några gånger men sen överraskade hon och satte sig vid bordet och pysslade. Först med en docka på pinne som man liksom ska bygga ihop och sen satt hon en del med pussel.
 
När vi var klara där cyklade vi till OCa och köpte lite Toalett kattströ så jag kan göra rent hos hamstrarna.
 
Marvelmannen hade fortfarande migrän men troligen "min" variant och inte den sorten han fått efter far sin. Trotts migränen ville han komma ut lite så han mötte upp vid ICA. 
Men där slog det till ordentligt så hans bror Jojohan fick komma och ta hem cykeln.
 
Lillbus orkade inte vänta in middagen så hon fick äta innan. Något som överraskade mig var att när Marvelmannen testade att lägga ned henne i sängen och lägga på henne täcket så låg hon kvar och somnade så. Tidigare gånger har hon alltid kastat bort täcket direkt. Men hon tyckte nog att det var rätt skönt ändå.
 
När jag tog ut Baloo på sista kvällsturen hade hon redan somnat.
 
Jag mötte Fröken Spontan ute och så gick vi tillsammans. Efter prommenaden så satt vi en stund på bänken utanför porten och bara pratade lite. Sen kom en ung kille som varit ute och rastat sin hund. Han hade ingen nyckel med sig, såjag gick för att låsa upp åt honom. Men det gick inte. Det gick verkligen inte att vrida om nyckeln i låscylindern och då dubbelkollade jag att det var rätt nyckel.
 
Det slutade med att vi fick gå runt så fick jag släppa in honom genom källaren istället. Samma visa blev det lite senare när jag skulle inn själv också.
 
Så när jag kom hem fick det bli en elektronisk felanmälan till hyresvärden.