0

Äntligen trasselfri och trådlös

Under många år har jag kört med helt vanliga lurar till telefonen när jag varit iväg och åkt buss m.m för att kunna lyssna på musik. 
 
Innan Lillbus föddes var de oftast inga problem. Då hade jag ju heller ingen vagn att hålla reda på.
 
Medan jag hade min gamla telefon så lånade jag ibland grabbens trådlösa lurar när jag skulle gå iväg. Vilken frihetskänsla det var att inte behöva tänka på var jag hade telefonen oh hur sladden gick. Bara att starta mysiken och gå. Tyvärr fungerade de lurarna inte med min nya telefon sen, telefonen hittade helt enkelt inte lurarna.
 
Då föddes tanken i mig att jag klanske skulle skaffa egna, Dock var jag ännu inte helt klar över vilken storlek.
 
Men efter lite grunnande så kom jag på att små som fick plats i midjeväskan nog ändå var mer praktisk än större som oftast är skönare. De små kan jag ju liksom ha med mig överrallt. Så sent som för några dagar sedan så önskade jag åter igen att jag hade trådlösa lurar.
 
Detta råkade jag nämna när vi var hos svärföräldrarna. Jag hade tänkt att jag skulle köpa mig ett par längre fram när plånboken tillåter det. Men som tur var så hade svärfar ett par som han sällan använde så de var ju i princip oanvända. De fick jag. Känns så otroligt bra och jag är så glad över dem, nu slipper jag ju leta i för mig en okänd djungel av en massa olika. Dessa fungerar ju perfekt för ändamålet.
 
 
02. Aspie, hörlurar, trådlös, trådlösa hörlurar;