0

Äntligen Öppna förskolan

I onsdags vaknade jag med en migrän som var rent läskig. Det jag helst av allt ville var att bara ställa in allt och stanna i sängen. Men med en aktiv liten tös på 1½ år så är detta inte alltid möjligt.
 
Så i stället var det bara att kravla sig upp och göra sig i ordning för att gå till Öppna Förskolan som nu äntligen fått öppna upp igen efter att ha haft både stängt under sommaruppehåll och stängt pga Corona. Men nu har de då äntligen öppnat igen fast såklart med restriktioner även där. Hur som helst så fick Lillbus rasa av sig och åka massa rutschkana, vilket hon tycker är toppen.
 
 
Sen gick vi hem och ägnade lite tid åt tråkgöra som att städa och så innan vi till slut tog bussen in till stan. Lilla söta Lillbus var helt slut av alla intryck och all lek så hon slocknade i vagnen när vi åkte buss in till stan. 
 
Mötte grabben inne i stan och tog en tur till Clas Ohlsson där jag inte hittade det jag ville ha utan istället kom ut med saker till grabben, tex ett nytt hänglås nu när han har två skåp på gymnasiet.
 
Gick in till optikern och justerade glasögonen lite till. Nu börjar de äntligen kännas hyfsat bra. Innan vi åkte hem blev det ett besök till Taco Bar. Väl tillbaka i vår håla så tog grabben vagnen med Lillbus och gick hem medan jag själv tog en tur till Coop.
 
Den snygga färggranna filten som Lillbus har i vagnen har hennes ena gudmor gjort.