0

Känns riktigt bra

I tisdags hände en otippad sak, det kom en blyg kille med sin mamma till Öppna Förskolan. Vi började prata lite gran med barnen i centrum av våra samtal. Efter ett tag så tinade även den unga söta killen upp lite och gjorde några små trevare fram till mig.
 
Efter dagens slut så bestämde sig grabbens mamma för att komma dit även nu idag, torsdag, det är ju tisdagar och torsdagar som det är babyöppet.
 
Mamman kom dit med sin grabb idag och han tinade upp ännu mera och började krypa små sträckor ifrån sin mor och verkligen utforska mera. Både mor och son verkade slappna av mera denna gång vilket bara var trevligt att se då båda såg ut att m´bra av det.
 
Jag fick även veta att det bara var andra gången hon kom dit idag. De övriga mammorna på öppna förskolan, de liksom sitter i sina egna grupper och känns aningen svåra att komma i kontakt med. Så för mig känns det riktigt riktigt bra att ha börjat prata lite med den här mamman.
 
Efter öppna förskolan idag så gick vi tillsammans till Ica då vi båda skulle handla. Men sen bröt jag min rutin rätt ordentligt. Den andra mamman berättade att hon brukar gå prommenader på minst en timma varje dag så idag valde jag att istället följa med henne. Det blev istället för att som vanligt bara uträtta ärenden och gå hem så blev det att vi gick till mammas grav och tittade till den, sen blev det en tur i skogen mot Aspaleden till innan vi till slut vände och gick tillbaka. 
 
Känns riktigt bra, nu håller jag tummarna och hoppas att jag har turen att få träffa dem även nästa vecka.