0

Jag får spader

 
Alltså, jag får spader på det här. För var dag som går verkar samhället stänga ned mer och mer pga det sabla Coronaviruset. Allt som gör mina dagar lättare med en liten nyfiken bebis som älskar när det händer saker har nu gått i baklås. Öppna Förskolan är stängd, likaså återbruket dit vi brukar gå ibland. Nu har även biblioteket infört restriktioner vilket gör att om man ska gå dit så är det snabbt in och snabbt ut som gäller och då fungerar det ju inte att gå dit och sitta där ett tag så lilltjejen får leka av sig.
 
Ja nu tror ni väl att hon inte har leksaker hemnma, men det har hon, och massor av det också. Men av någon anledning så är egna leksaker inte lika roliga som andras och att leka på andra ställen där man kan möta flera små spännande kompisar att leka med (bredvid).
 
Lägg därtill även till att lilltjejen är inne i en period då hon verkligen inte vill sova. Mina knep som fungerat tidigare fungerar inte längre och vid läggdags är lilltjejen en slingrig svettig liten illvrålande varelse. Att sova i sin egen säng, nä verkligen inte tycker hon. Att sova bredvid mamma i mammas säng, nä fy, där ska det inte sova, där ska det minsan lekas. Att vara nära mamma, nä det är tråkigt, men att vara 3 meter ifrån, det är minsan läskigt det.
 
Puh! Jag hoppas verkligen att dessa restriktioner släpper snart så man åter kan gå till Öppna förskolan för de dagarna var bara bäst. Då var tjejen upptagen med att vara glad och nyfiken och utforska livets härligheter bredvid andra jämnåriga, yngre och äldre barn. 
 
Sen efter en dag där så somnade hon alltid gott i vagnen för att vakna upp som en solstråle med förnyad aptit på livet och på mat och mera lek innan hon sedan somnade utmattad.
 
(Obs, snusdosan på bilden med henne är givetvis tom, men hon gillar att hålla på med dem.)