0

Busfias hamstrar

Nu då Busfias intresse för speciellt dvärghamstrar har väckts så är det dags att samla i varjefall hennes hamstrar på en egen sida. =) 
 
För att göra det lättare för mig så kommer jag i fortsättningen inte att skriva så mycket om varje hamster/dvärghamster. Däremot är mitt mål att om möjligt lägga in en bild på varje hamster med födelsedatum och namn, samt vilka som blivit sålda och om jag känner till även då de har dött.
 

Samtliga dvärghamstrar under denna rubrik är renrasiga och med stamtavla. Är ni intresserade av att köpa någon så kontakta mig genom kommentar på detta inlägg eller via min mail: aspieblogg[snabelA]gmail.com så förmedlar jag kontakten till Busfia som föder upp och säljer.
 

 
 
 f. 28 april 2020
SHS-Mapilamis Fröken Andersson, Saphire Pearl, korthårig
 
 
Fröken Andersson - En busig, nyfiken och sprattlig liten tjej som gärna leker kurragömma med oss och exempelvis gömmer sig i bottenmaterialet i sin bur. Oftast genom att helt ha grävt ned sog så inget alls av henne syns.
 
f. 22 januari 2020
Flingas Trull, Sapphire, korthårig  
 
Trullerulle - En liten herre med massor av energi. Han gräver så bottenmaterialet i hans bur flyger åt alla håll och sprattlar som sjutton, men trotts det så gillar han att mysa, men bara på sina egna villkor och när han har lust. Annars är det full fart hela tiden. Sprallig och busig och älskar att gömma sig för oss, ev av favoritgömställena just nu är ett chipsrör som gjorts om för att hålla hans vattenflaska till dess att hans nya stora bur är redo för honom.
 
 

 
f.  april 2020
d. 12 juni 2021
Zilver Boll - En liten nyfiken och mysig kille som älskar att springa och gräva en massor. En hybrid som hon hade enbart som sällskap.