0

Busfias hamstrar

Nu då Busfias intresse för speciellt dvärghamstrar har väckts så är det dags att samla i varjefall hennes hamstrar på en egen sida. =) 
 
Ni hittar hennes sida här: Sweet Hamsters
 
 

De två charmörerna här nedanför är Busfias första avelspar. Men vill ni se bilder på hennes aktuella hamstrar så rekommenderar jag er varmt att kika på hennes egen hemsida som hon uppdaterar betydligt oftare. Där hittar ni all tänkar information. Bilder på hamstrar hon har nu, priser, plannerade kullar, vilka som är till salu och mycket annat intressant och självklart också kontaktuppgifter.
 
 

 f. 28 april 2020
SHS-Mapilamis Fröken Andersson, Saphire Pearl, korthårig
 
 
Fröken Andersson - En busig, nyfiken och sprattlig liten tjej som gärna leker kurragömma med oss och exempelvis gömmer sig i bottenmaterialet i sin bur. Oftast genom att helt ha grävt ned sog så inget alls av henne syns.
 
f. 22 januari 2020
Flingas Trull, Sapphire, korthårig  
 
Trullerulle - En liten herre med massor av energi. Han gräver så bottenmaterialet i hans bur flyger åt alla håll och sprattlar som sjutton, men trotts det så gillar han att mysa, men bara på sina egna villkor och när han har lust. Annars är det full fart hela tiden. Sprallig och busig och älskar att gömma sig för oss, ev av favoritgömställena just nu är ett chipsrör som gjorts om för att hålla hans vattenflaska till dess att hans nya stora bur är redo för honom.
 
 
Samtliga dvärghamstrar som hon säljer är renrasiga och egenuppfödda om inte annat meddelas gällande den hamster du är intresserad av.  Sweet Hamsters