0

Firat svärfar

 
Idag på eftermiddagen packade vi in oss i bilen och åkte hem till svärföräldrarna för att fira svärfar. Två av våra barn var redan där. Yngsta sonen kom dit igår medan äldsta dottern har varit där längre.
 
När vi kom dit så såg vi att även barnens kusin och hennes hund samt svärfars bror var där.
 
Först blev vi bjudna på otroligt god mat, sen efter det blev det en paus för att smälta maten lite och under den stunden så passade svärfar på att öppna sina paket. SEn blev det fika och mingel ett tag innan vi till slut packade ihop oss och åkte hemåt. Äldsta dottern fick skjuts hem av sin farfar. Numera går ju inte alla barnen in i bilen, inte sedan Minimyran gjorde sin entre. Men som tur är så klarar ju i allafall två av våra tonåringar av att åka buss när det behövs.
 
 Minimyran fick en barnmatsburk denna gång. Man kan ju inte ha turen att få hemmagjord mat varje gång när man är borta, speciellt inte som hon inte får det varje gång hemma heller. Men imorgon kommer hon astt få hemmagjort. Hon har två borkar från igår då vi åt plankstek som hon måste äta upp. Det är så praktiskt, varje gång vi köpt en viss sorts nappflaska (Twistshake) på Dollarstore så innehåller dessa små burkar och de är perfekta för att tex lägga hennes matrester i om man vet att de skall ätas upp inom kort. 
 
Föresten, är det någon av mina läsare som vet om burkarna som kommer med dessa flaskor kan frysas in?
 
 Minimyran med sin kusin.
 
 Babbelpellen och min hund Baloo.
 
 Minimyran och jag sitter i bilen med hundarna utanför Citygross och väntar medan de andra är inne på affären. Sen när de kom ut så åkte vi hem.
 
Grabbarna packade om lite, sedan åkte de och Baloo hem till sin far/husse medan Minimyra, Elmo, Busfia och jag blev kvar hemma. Förhoppningsvis blir det en lugn och skön vecka. Men vi får fundera lite på vad vi skall hitta på nu när Öppna Förskolan har semesterstängt. Sen efter det kommer det vara öppet med ordinarie personal en vecka innan de stänger igen, men då stänger de för att flytta till nya lokaler.