1

Habiliteringen igår, promenad med bärgning idag

Igår var vi till Habiliteringen med Busfia. Babblis var hemma med hundarna under tiden. Tjejen på habiliteringen hade jag inte träffat på några veckor och hon frågade mig faktiskt om jag hade gått ned i vikt, det kändes störtskönt för ja. lite har jag gått ned, inte mycket men sakta sakta går det åt rätt håll.
 
Idag var Babblis snäll och tog ut Domna före skolan, sen gick Baloo och jag och mötte upp Elmo och Busfia när de kom till skolan. Efter det gick vi till rastgården så Elmo och Baloo fick rasa av sig. De började med att busa och springa omkring i glädjeyra. Sen körde jag lite huvudträning med båda två. Försökte få Baloo att fatta det där med att rulla runt. Elmo fattar direkt men just det är svårare för Baloo, men jag ser hur han kämpar och vill få till det. Men han förstår inte riktigt vad jag menar trotts att brorsan villigt visade fler gånger. Tips?
 
Sen gick vi upp en liten vända i nedre Frösäng innn vi begv oss hem. I nedre frösäng såg vi en bärgare som skulle till att bärga en bil. När Bärgaren åkte iväg med bilen så såg jag att hela fr<<mrutan var krossad och bilen såg svart/sotig ut på föfrarplatsen.
 
 
 
 
1 emma:

söta hundar!

Svar: Tack :)
aspieblogg.se