1

Allt för min syster

 
I centrum för handlingen står frågan "Hur långt är en förälder beredd att gå för att rädda livet på ett barn?". Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntas inte överleva, men mot alla odds är Kate fortfarande i livet då hon fyller sexton år. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. 

Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vill vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrar för att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon är medveten om att detta kan leda till Kates död.
 
Filmkategori: Drama
Språk: Engelska
Text: -
Jag såg filmen på: Netflix
 

Mina tankar om filmen:
En väldigt gripande film där mammans fokus helt ligger på att rädda livet på sitt sjuka barn och de som är friska hamnar helt i skymundan. Otroligt gripande film som flera gånger fick tårarna att rinna. En av få filmer som jag sett flera gånger under åren och njutit lika mycket av varje gång.
 
 

Oh älskar den filmen!! En av dem bästa enligt mig !! :)

Svar: Ja det ä en av få filmer jag sett flera ggr och ja blir lika berörd varje gång.
aspieblogg.se