1

Besöket på Elgiganten

Idag bar det av in till stan till Elgiganten. Skulle lämna tillbaka högtalare (öppet köp) som jag köpt och var riktigt missnöjd med eftersom ljudet på på laptopen var så mycket bättre än ljudet i högtalarna och ja, så skall det inte behöva vara.
 
Men tomhänt kom jag inte därifrån. Jag har länge velat ha en ny telefon, nu idag blev det äntligen en.
 
Hade först tänkt köpa telefon till kontantpris men till slut bestämde jag mig för att helt enkellt förlänga abonemanget jag hade så jag fick telefonen för 1 krona.
 
Jag har länge velat mellan Samsung Galaxy SII, SIII och SIII mini, men det blev en vit Samsung Galaxy SIII nu. Läs mer här! Äntligen!
 
Upptäckte däremot när jag kom hem att mitt simkort inte passar i telefonen så jag har beställt ett nytt kontantkort, ja jag fortsätter med kontantkort.
 
Detta innebär att jag kommer att byta nummer sen och Skräpfia kommer att ta över det jag har nu.
 
Ja vet att det hade gått att beställa ett nytt simkort med samma nummer, men då hade jag fått klara mig utan i några dagar och nej, det kände jag mig inte alls bekväm med.
Elgiganten, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy SIII;
1 Spinn:

Måste erkänna att jag inte alls förstår varför man väljer att förlänga ett befintligt abonnemang med en telefon, för att sedan använda telefonen med ett kontantkort.. varför inte använda abonnemanget? Är det förlängt med en prisplan som gör det extra ofördelaktigt?

Svar: Svarade dig via mail. =)
aspieblogg.se