5

Sitter på jobbet

Det är inte ofta, men det händer att jag tar med mig min laptop till jobbet. Idag är en sådan dag. Nu när jag dessutom lyckats få tag i mobilt bredband för endast 49:- så är det ju extra smidigt.
 
Jag har ägnat hela förmiddagen åt att skriva klart en artikel samt redigera fotonen som skall vara med i våran tidning. Tyvärr finns inte tidningen på nätet och inte har jag någon scanner heller så tyvärr är det lite svårt att visa hur den ser ut.
 
Nu skall jag sätta mig med nästa projkt, att göra en sovsäck till en hårddisk. =)
1 Jilina:

svar:
ang aktivitetsers så behöver man inte ha nån sysselsättning. på försäkringskassan står: Aktivitetsersättning är en ersättning för dig som är ung och troligen inte kommer att kunna arbeta heltid på minst ett år på grund av en sjukdom, skada eller funktionsnedsättning.


Att delta i aktiviteter är frivilligt. Du behåller din ersättning även om du väljer att inte delta i några aktiviteter.


Nästa år kommer jag få söka nytt men då heter det nåt annat

ang nagellacken och det: jag anv mest nagellack. smink anv ytterst sällan, mest då jag får för mig att jag ska sminka mig eller om det är fest eller nåt speciellt.

2 Jilina:

svar: min kontaktperson är en väninna till min mamma sen lång tid tillbaka och hon ska ner till gbg nästa vecka, jag är ju hos mamma då (som bor i gbg). sen kommer jag åka hem till östersund igen tillsammans med kontaktpersonen. vi ses på tisdagar i några timmar. hur länge det blir beror lite på från gång till gång.

3 Emelie:

Duktig du är som gjort klart både en artikel och redigerat foton :)
Sv: Vill också ha svaren i min blogg, man kollar den ju oftare än mejlen, men det är väl det enda positiva att den funktionen finns, sen om man vill använda den eller inte är ju en annan femma haha :)

Jag har glasögon, men jag använder dem bara när jag ska se på TV eller går på bio. Tycker inte jag passar alls i glasögon. Linser skulle jag mycket väl kunna använda, men det är för dyrt för min ekonomi tyvärr. Skulle vilja ha bruna linser, tycker bruna ögon är superfint!

4 Mimi:

Nej inget som hänt, bara fick minnen & flashbacks från de där Hummer gjorde förut så är lite tufft just nu

5 Eriiza:

Hej, förlåt för att jag inte hört av mig på så otroligt länge, men hur mår du? =)