7

Alias

 
 

Den unga studenten Sydney Bristow värvas av vad hon får veta är en hemlig CIA-organisation som kallas SD-6, och blir en agent. Efter att hon hittat sin fästman mördad upptäcker hon dock att hon ”jobbar för den fiende som hon trodde hon bekämpade”. Därför börjar hon samarbeta parallellt som dubbelagent med riktiga CIA, för att sänka SD-6. Detta är upptakten till en spännande handling som vänder upp och ned på Sydneys tillvaro. Hela hennes familj och bekantskapskrets visar sig vara, eller blir, involverade. Inför varje uppdrag skapar Sydney en ny förklädnad och en ny identitet (alias), en mycket viktig del av framgångsreceptet.

SD-6 är en fiktiv hemlig organisation som bara finns i TV-serien. SD-6 är en av 12 celler i en allians, The alliance of Twelve. Cellerna sträcker sig från SD-1 till SD-12 och är utplacerade överallt i världen. SD-6 har sitt högkvarter i Los Angeles under en bankbyggnad. Förkortningen ”SD” står för den franska frasen ”Section Disparue”, vilket betyder ungefär ”Sektionen som inte finns”.


 
Mina tankar om serien:
En favorit i repris som jag nu sett flera gånger vilket är ovanligt för mig.
 
Jag blev genast förtjust i karaktärerna och Sydney blev snabbt min favorit. Serien innehöll spänning som höll i sig från första till sista avsnittet. Nu sitter jag och väntar och hoppas på att det skall komma mera. 
 
Har ni sett Alias, vad tyckte ni om den?
Har sett till och med S05E17
Serien såg jag på: Disney+ 

Sv: Fast vi ska inte slå ihop hela bokningarna, bara buffén.

2 kerstin:

Som jag redan skrivit så har jag ingen aning om varför. Maila bloglovin och fråga varför min adress ändras för jag vet inte alls varför tyvärr.

3 kerstin:

Jo minns att du skrev att ni hade samma då jag la ut köpet i bloggen för några månader sen. Dragkedjan är suverän!

4 Eriiza:

Men nästa vecka får jag pengar, om du ger mig
din storlek, så kan jag köpa ett par, och göra om dem
så som du vill? =)
Eller till ditt/dina barn? =)

5 Eriiza:

OK, men ge mig storleken och jag kan i alla
fall kolla?
Hittar jag inte, så hittar jag inte.
Kolla kan man alltid. =)

6 Eriiza:

Aha, OK, men det förstår jag ju! =D
Skall kika nästa vecka efter ett par, har hela 2kr just nu. ;D
Tänkte börja med tygkassar och så när jag köpt
textilfärg också, så blir de helt egendesignade! =)

Sv: Jag betalar 69kr/månad för domänen och 99 kr/år för adressen. Jag har haft billigare webhotell, men inte varit nöjd. För bra service kan jag betala mycket.