3

En väldigt sen måndagslista 30/4

Höll ju totalt på att glömma måndagslistan idag. Kanske för att det mera känns som lördag än måndag. Vad vet jag, men här kommer den i varjefall. Mannen ligger och snarkar bredvid mig, fast då man ber honom sluta snarka så säger han att han ser på tv. Hmm... Med nacken mot tvn och högt snarkandes i så fall.


  • Det kändes bra även idag då boendestöd kom. Underbart. Hoppas det fortsätter.
  • Barnen gick i skolan idag. Har förstått att många skolor låtit barnen vara lediga i och med att det är klämdag och allt.
  • Vädret idag var riktigt skönt när vi var iväg och tittade på majbrasan. Mötte även en från jobbet när vi var där. *trevligt trevligt* Hon har en förmåga att poppa upp både här och där. Sist var det i skoaffärn inne i stan. Känns föresten konstigt att kalla det för majbrasa, det är ju i april. Knäppt!
  • På onsdag skall jag träffa min "nyckelpiga".

Vill du också göra en egen måndagslista så gå och titta hos Lilith, hon håller stenkoll på vem det är som håller i måndagslistan. Jag hänger inte alls med i de vändningarna. =)

God Morgon! Vinnaren är nu dragen i tävlingen Lantlig Dekor! Blev det du?Om inte så har jag en kanon tävling till uppe:http://isacsmamma.blogg.se/2012/april/utkast-april-17-2012.htmloch ytterliggare en kommer:) Kram!

3 kerstin:

Man hälsar våren välkommen med en majbrasa och dagen efter firandet så är det ju maj månad. Lite info om valborg finns här:http://sv.wikipedia.org/wiki/Valborgsm%C3%A4ssoaftonSen firades valborg första maj förr i tiden då faktiskt valborg har namn just 1 maj