4

Nä...

Jag vet inte vad jag ska skriva. Har typ förlorat fotfästet. Händer bra saker men jag blir inte glad för det. Mitt redan dåliga minne har blivit uruselt. Kan bli sittandes långa stunder stirrandes rätt ut i intet undrandes vad sjutton det var som jag var på väg att göra.

Varit till läkaren idag och fått ut massa mediciner och numera ökad dos av Cipralex, från i morgon går jag upp på full dos.
Vad är detta för buske som jag såg ute idag? Jag gillar den. Har den blommor sommartid? Ser bladen lika fina ut sommartid?

1 M:

Vill bara säga att om du inte haft Imovane förut så kan man få en väldigt bitter/besk smak i munnen strax efter att man tagit tabletten/tabletterna... allt man dricker/äter smakar rent skit... utom sånt som är sött, har jag märkt, så försökt att ta den när du ätit och druckit klart för kvällen/natten.Bra förresten att du fick ökad dos och att läkaren förmodligen lyssnade på dig, för en gång skull!När kroppen fått den ökade dosen rättar nog allt till sig med måendet, minnet och allt - hoppas jag! Jag håller tummarna!

2 kerstin:

Skönt att du fick ökad dos och hoppas det hjälper dig att må bättre. Det där med minnet är du inte ensam om så oroa dig inte. jag går ut ur vardagsrummet för att hämta något på tröskeln vänder jag för då har jag glömt vad jag skulle hämta. ha en bra Lördag!

Tufft.. jag hoppas det vänder nu när du får öka upp medicinen.Jag tror det är en Körsbärskornell. De har vackra röda kvistar på vintern och är vacker året runt. Blommar lite som fläder, fast inte lika stora, vita blommor.kram Monica

4 Linda:

Låter inte kul:(