1

Oxelömarknad

Måndag 16 Maj-22
Som jag har längtat.
 
Lördagen den 14 maj blev det äntligen dags för Oxelömarknad efter att den varit inställd i två år pga pandemin.
 
Trotts att jag inte var helt pigg så lyckades jag ändå ta mig dit en snabbis med två mål i sikte, jag skulle ha tag i en handväska samt en midjevästa. Detta fick jag tag på redan i det anndra ståndet vi besökte.
 
Sen när jag ändå var nere så kikade jag såklart runt lite för att se vad ja mer kunde hitta. Ett stopp blev det såklart där de sålde Langos. Shit vad dyrt de blivit sedan sist jag köpte under vattenfestivalen.
 
De var absolut goda, men inte alls så goda som jag mindes dem från min barndom. Fredrik fick en dricka att sörpla i sig medan jag och Marvelmannen åt. Ja det var inte det att han inte fick att äta, han ville helt enkellt inte ha.
 
Lillbus var inte heller hon så imponerad så i ett stånd lite senare så fick hon sin efterlängtade bulle. Hon verkligen kastade sig över den och släppte den inte förrän hon ätit upp hela.
 
Vi kollade på en eventuell keps till Lillbus, men hon var hungrig och inte alls intresserad just då, så det blev inget köp.
 
Men sen när jag kom hem så ångrade jag att jag inte köpte Sonic kepsen till henne så Fredrik fick gå tillbaka och köpa den när han var på väg hem.
 
Tyvärr gör inte bilderna varken handväskan eller kepsen rättvisa, kepsen är mer åt det gråa hållet.
 
Vi mötte även folk vi känner på marknaden. Troligen hade vi mött flera om vi hade stannat längre. Men ingen av oss hade ork för att stanna längre. Vi hade fått tag på det vi skulle och då var det rätt skönt att bege sig hemåt igen.
 
1 Anonym:

Ni får göra egen langos
Blir mycket billigare å godare.

Svar: Jo... men nu var första gången jag fick Marvelmannen att testa. Övriga i familjen vägrar så de känns som lite mycket jobb för en person. =)
aspieblogg.se