0

Nala & Julia träffar Elmo

29 Maj -22
Vi begav sig Lillbus, lilla Julia, jag och Nala in till Nyköping och mötte Busfia och Elmo.
 
Vi möttes vid BT (Busstorget) och tog tillsammans bussen till Påljungshage. Väl framme så fick hundarna hälsa på varandra innan vi gick in på Arken Zoo som hade Öppet Hus.
 
Mitt mål var att skaffa en sele till Nala som jag själv kom överens med samt en ny ID-bricka. Det blev det samt ett halsband och en leksak till Nala och bajspåsar till hundarna.
 
Busfia och jag gick även tipspromenaden inne på Arken Zoo med chans att vinnna ett presentkort *håller tummarna*. Lillbus passade under tiden på att äta lite kakor som de bjöd på inne i affärn.
 
Sen fick även Hööks ett besök där jag köpte ett dubbelkoppel och en dragleksak.
När vi var klara så tog jag vargnen med småhundarna och Lillbus på bussen bort till Ica Maxi. Busfia och Nala gick.
 
 
Hemma hos Busfia fick hundarna bekanta sig lite mera och nosa omkring. Nala var extremt duktig. Hon var väldigt nyfiken på hamsrarna men väldigt duktig, hon tittade och nosade på burarna och "lekte" tittut med en av hamstrar
na.
 
 
Om ni klickar här så kommer ni att kunna se ett videoklipp på när Nala lekte tittut med en hamster. 
 
Innan vi åkte hem så bjöd Busfia på mat, vilket var väldigt välkommet i hungriga magar. Lillbus satt och sade "Blä" hela tiden, men efter en stunnd så åt även hon med god aptit.
 
När vi väl kom hem så var vi alla helt slut och somnade rätt fort. Marvelmannen mötte vid bisshållplatsen och tog hem Busfia och nattade henne medan jag tog hundarna på en promenad. När jag kom hem hade Busfia redan somnat i sin säng.