0

Kloklippning

24 maj-22
 
Sådär. Även om jag inte har gjort så mycket idag så har jag i varjefall gjort en upptäckt samt klippt klorna på två hundar.
 
Först ut var dotterns hund Julia (som för tillfället bor hos mig). Julia var inte helt bekväm med att tvingas ligga stilla så jag kunde klippa klorna, men hon accepterade det om än motvilligt. Så på det stora hela måste jag säga att det gick riktigt bra. Klorna blev ordentligt nedklippta och nu hörs det inte alls när hon kommer trippandes över golvet.
 
Efter henne vardet Baloos tur. Han var minst sagt motvillig och ville verkligen inte ligga stilla. Men till slut blev även de klorna klippta, ganska ordentligt också för de var riktigt långa.
 
Tyvärr klippte jag en pulpa, men om man ser till att jag klippte totalt 28 klor så tycker jag ändå att det var ok.
 
Som tur var så hade jag blodstopp/klippstopp hemma att ta till. Sen efter kloklippningen så fick hundarna såklart massor med godis.
 
Då upptäckte jag även att Julia som hittills varit väldigt kräsen och inte velat ha vare sig torrfoder, mjukmat eller godis faktiskt gillade godiset hon fick idag (samma som på bilden). Kul, det gör saken lättare när man hittar något som går att använda i inlärningssyfte eller som belöning.