0

Lillbus 2 år

Att fira 2-årsdagen tyckte Lillbus var både kul och jobbigt.
 
Hon firades hemma hos sin storasyster Busfia. Det var inte så många som kom, men på ett sätt var det nog bra det med för det blev ju lite trångt ändå.
 
Med tanke på att Lillbus den senaste tiden varit rätt ointresserad av mat så valde vi att bara ha fika. Förutom den härliga tårtan med Babblare på som vi beställde hos Anna-Karins bakstuga så serverades bullar som hennes farmor hade gjort, kladdkaka som storasyster Busfia gjort, massa kakor och så överraskade Lillbus far med att bara chokladsockerkaka.
 
Ska ni beställa tårta så kan jag verkligen rekommendera Annna-Karins. Tårtan var både god och smakrik, men ändå mild. Smakade inte bara socker som tårtor brukar kunna göra. 
Lillbus utforskar en av Babblarna som var på hennes tårta.
Lillbus fick en hel massa presenter. Risk finns att någon missats vid fotograferingen. Men ta det inte personligt, inget har uteslutits med flit. Av sin syster fick hon bland annat ett 3-pack med Mariekex som jag tror jag kan ha missat vid fotograferingen. Sen fick hon en väska, kläder, en rolig båt, duplo, målarbok och kritor, pussel, bilar, böcker med mera. Pengar fick hon av sin pappas farbror. För dem köpte hon skor som hon valde själv med lite hjälp från storasyster.
Lillbus fick ett gäng Byggare Bob filmer som hon ska se tillsammans med sin storasyster.
Efter kalaset var lilla prinsessan helt slutkörd och somnade på storasysters sköna säng och sov en stund.