0

Lek i hemvrån - före VS efter | Videoklipp

Idag drog Lillbus och jag iväg till Öppna Förskolan. 
 
Det märks så väl att hon haft ett längre uppehåll därifrån, först pga sjukdom, sen hade de stängt och när de öppnade igen var vi sjuka. Men nu är vi tack och lov friska och kan återigen gå dit. Idag liksom förra gången var hon blyg och avvaktande i början. Satt mest intill mig vid soffan. Men efter att ha iaktagit de andra barnnen en stund så tog hon mig bestämt i handen, drog och sdade kom.
 
Först skulle rutschkanan utforskas, efter det var det legohörnan där hon lekte med bilbannan. Sen såg hon ett bekant ansikte på en pojke som hon länge stod och tittade på. Inte så konstigt kanske. Senast hon träffade honom så kröp han. Men nu gick han.
 
Efter att ha tittat en bra stund så började hon turas om vid rutschbanan med grabben. Men oj, det var ju detta med att turas om och vänta till den andra åkt klart. Shit så svårt det var, och så jobbigt. Det blev många omgångar då tösen kastade sig på golvet och skrek i förtvivlan.
 
Men plötsligt upptäckte hon något konstigt. Golvet var aldeles blött under henne. Hon hade gråtit så golvet blev blött. Snacka om att hon såg snopen ut.
 
Sen blev det sångstund. Först var hon intresserad men sen tyckte hon att det var roligare att dra iväg till "hemvrån" och leka där.
 
 
Efter Öppna Förskolan så cyklade vi iväg till Benjamins återbruk. Ja lämnade två saker där som inte längre fyllde någon funktion här hemma och istället hittade jag en tvättkorg som jag gillade.
 
Den fick följa med mig hem och ta plats där den gamla var. Jag tycker det blev mycket bättre med den nya vita med lock än med den andra. Vad tycker ni?