0

Vi utmanar oss

31 Maj -22
 
Efter allt för mycket sjukdommar så har vi nu börjat utmana oss själva igen. Min kondition och ork är mycket sämre än vad jag uppskattar så ska jag någonstans nu så är det cykel eller komunalt som gäller. Att gå är inte ens någon ide just nu. Men sakta men säkert ska jag jobba mig tillbaka.
 
Idag cyklade Lillbus och jag till Öppna Förskolan för lite lek. Först kom där en pojke som hela tiden ville leka med samma saker som Lillbus. Hade honn vagn och småbilar så skulle han ha samma. Gick hon in i hemvrån och lekte med maten där, ja då skulle han ha just det. De blev en hel del tandagnisslan dem emellan. Lillbus skrek "nej nej, min" hela tiden och pojken slet och drog i sakerna eller tog dem när hon vände ryggen till. Då blev hon såklart ledsen och pojken i sin tur blev arg och började kasta saker omkring sig.
 
Men sen efter ett tag kom en annan pojke som jag tror att Lillbus någonstans i bakhuvudet mindes för honom visade hon att hon ville leka med. Hon drog fram en stol som han kunde sitta på och hon delade med sig av leksakerna.
 
Sen innan vi skulle gå så blev det lite fika för oss båda.
 
När vi kom hem så testade vi att cykla runt huset med Nala och det gick verkligen hur bra som helst. Bara att jag måste vara mera uppmärksam och säga till Nala innan vi ska svänga, innan vi ska stanna med mera. Men det syntes att Nala trotts att det var första gången verkligen ville få till det och göra rätt. Kul, jag ser redan fram emot nästa gång.
 
Sen klantade jag mig när vi kom in. Det regnade ju ute och jag tänkte inte på att Nala då blivit blöt så jag släppte bara in henne med resultatet att hon sprang raka vägen till min säng och torkade sig själv i den.
 
Är huvudet dumt får kroppen lida sägs det ju.