0

Grillningen i söndags

I Söndags hade vi det riktigt mysigt. Jag och Lillbus grillade tillsammans med Fröken Spontan.
 
Jag testade även att ha med min nya hund Nala, hon skötte sig imponerande bra. Ja tror faktiskt hon kammade hem några poäng även hos Fröken Spontan. Nala lekte lite, grävde lite men mest låg hon avkopplat och bara tittade på medan vi grillade och åt.
 
Lillbus, ja hon var mer intresserad av att leka än att äta när maten var klar så hon fick äta hemma lite senare istället.
 
När vi hade ätit vår goda potatis, grillade svamp, grillade lök, tomat och paprika samt kött så var vi riktigt mätta och goa i våra magar.
 
Då blev det en stunds häng och avkoppling på gräsmattan tillsammans med Nala. Lillbus fick gå in då hon började bli hopplöst trottsig och verkligen inte ville lyssna på vad vi sade.
 
Nala däremot, hon kopplade av, strosade runt och nosade, åt lite godis, visade hur duktig hon var på att sitta, ligga, ge tass m.m.
 
Efter en stund så gick Fröken Spontan iväg och köpte glassar (jag betalade ungefär hälften) som vi festade och njöt av. Nala var hur nöjd som helst när hon fick ta det sista lilla på Fröken Spontans pinnglass. 
 
Riktigt mysigt var det i söndags och vädret ska jag inte klaga på heller. Innan vi lämnade grillplatsen så var Lillbus riktigt duktig och hjälpte till att slänga alla sopor i sopkorgen. Trottsig blev hon först efter det.