0

Avbrott och okänd person

I flera dagar nu har jag försökt att blogga men det har visat sig vara omöjligt för jag har inte ens kommit in på domänen där min blogg ligger nere.
 
Via min dator så har jag då sett att vad problemet än har varit så har det inte legat hos mig för internet har jag haft, men jag har liksom inte kommit till den sidan för vid varje försök så har jag fått upp felmeddelande och besked att sidan tajmat ut. Någon mer som haft problem med blogg.se?
 
I fredags fick jag sms med besked om vem som skulle komma och hjälpa mig på måndag. Men liksom... vem sjutton var det? Ibland blir jag bara så besviken på personalen, jag har ju sagt så otroligt många ggr vid det här laget att det inte fungerar för mig att det kommer en okänd vikarie såm jag aldrig har träffat.
 
Bara att öppna dörren är en extrem ångest för mig och då att släppa in en för mig helt okänd människa, nä det fungerar helt enkelt inte.
 
I flera sms fick jag hålla på och förklara det innan jag till slut fick besked att istället för en okänd så skulle det komma en jag inte träffat på hur länge som helst plus den okände. Ja, det var jobbigt, men det var bara att bita ihop och få det hela överstökat.
 
Efteråt var jag nöjd med mig själv som lyckats men samtidigt helt slut mentalt.