0

Utsläppt hår och egentid

Under bra många år har jag alltid haft håret uppsatt i hästsvans. Men nu på senare tid harjag börjat ha håret utsläppt lite mera. Ja när det inte är för varmt vill säga för det blir hiskeligt varmt i nacken har jag upptäckt.
 
Jag tror faktiskt håret mår bra av att få vara utsläppt och fritt ibland, vad tror ni?
 
Idag har jag föresten förrenat nytta med mnöje och egentid. Jag tog bussen själv idag med musik i öronen till en affär i stan. Där passade jag på att köpa lite till min och äldsta grabbens middag innan jag hämtade en vinst. Sen tog jag bussen hem och krashade en stund till lite serie innan jag till slut gjorde middag.
 
Marvelmannen hade varit så gullig och duktig idag att han både tömt diskmaskinen, fyllt med ny disk och startat och sen lite senare förberedde han och kokade ris så det fanns klart på svalning när jag kom hem.
 
Till middag blev det enligt önskemål Fried rice med bearnaisesås. Denna gång hade jag i lövbiff, vitlök, morötter, broccoli, minimajs och bambuskott och så klart riset då i wookpannan.
 
Efter att vi ätit så tog Marvelmannen ut Baloo medan jag låg framför en serie och försökte smälta maten. Jag tog vist för mig lite väl mycket för jag blev grymt mätt. Men gott var det! Det blev en hel del mer än jag tänkt mig när jag började så Marvelmannen fick lägga ned i matlådor också. Men det gör inget, de kommer ju dagar då man bara inte orkar göra mat och då är det skönt att ha färdigt som bara är att ta fram.