0

Onsdag, Torsdag och Fredag

Onsdag: Då tog vi sovmorgon en stund innan vi fick klä på oss och bege oss till bussen jag och Marvelmannen. Fredrik fick vara här och vara hundvakt medan vi åkte till Lasarettet för att träffa en från habiliteringen.
 
Både jag och Marvelmannen tycker det fungerar bättre nu när habiliteringen är inkopplade och inte bara läkaren för ingen av oss förstod faktiskt vad läkaren verkligen sade då hon bryter så otroligt på sitt hemspråk.
 
Hur som helst så gick det jättebra OCH marvelmannen fick några direktiv på saker han skall pröva och så bokade vi in ett nytt besök för uppföljning.
 
Precis som gången innan så fick vi välja om vi skulle komma till habiliteringen och träffa henne eller om vi hellre ville träffa henne på lasarettet. Har vi tillgång till fungerande bil så är habiliteringen bästa valet eftersom det alltid finns lediga P-platser där. Men eftersom bilen står på verkstad nu så kändes det bättre att boka utifrån att vi måste åka kommunalt och då är lasarettet helt klart det lättaste alternativet. Från lasarettet går det många bussar medan habiliteringen ligger väldigt tokigt till. På eftermiddagarna går knappt några bussar.
 
När vi åkte var planen att vi skulle vara själva några dagar jag och Marvelmannen så vi passade på att åka förbi Hemköp Spelhagen och köpa lite bambuskott, minimajs, broccoli och kyckling då vi plannerat att göra en Thai inspirerad kycklinggryta med kokosmjölk, bambuskott, broccoli och minimajs.
 
Dock ändrades de planerna lite när vi kom hem. Då hade barnens utflugna storasyster Bustrollet kommit. Hon ville umgås med sin lillasyster lite så hon lånade Lillbus av Fredrik så de fick umgås och så ändrade hon matplanerna en aning.
 
Det blev inte alls tokigt att istället ta pastasallad med kyckling. Lillbus, ja hon åt de hon ville äta av pastasalladen och hungrig som hon var så fick hon börja äta litye före oss andra. Men det fungerar ju när det är kall mat. Vi gjorde så som vi aslltid gör med pastasallad. Vi blandade våra egna i varsinna bunkar. På så vis får alla de som de tycker är gott och vill ha.
 
Sen på natten sov Lillbus tillsammans med Busfia, eller ja, så himlans mycket tror ja inte lillbus sov. Hon tittade på sin surfis, vilade lite och hade några gnällperioder då hon var lite extra mammig. Men på det stora hela gick det bra, bara att Lillbus var galet trött hela torsdagen.
 
Torsdag: Under förmiddagen kom Fredrik för att hämta Lillbus. Men han drog inte direkt, han blev kvar till strax innan Busfia och jag skulle gå iväg. 
 
Denna gång när Lillbus skulle hem med sin far så fick hon istället för att som vanligt åka bil eller vagn så blev hon istället nedbäddad i reklamkärran som han skulle ha med sig hem. Den andra de har är det ju fortfarande punka på. Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag ändå att Lillbus hade det rätt mysigt i reklamkärran.
 
Efter att hon och Fredrik gått så gick Busfia och jag över till en väninna till mig ett tag och bara umgicks och hade det allmänt trevligt. Kvällen avslutades sedan med att vi tillsammans tog en kvällspromenad med Baloo.
 
Fredag: Idag gjorde vi inte mycket. Jag var helt slut och sov en bra stund av dagen. Men vi han med att klippa Baloos klor och bråka lite med honom och borsta tänderna och pilla bort en del av den tandsten han har. 
 
Sen på kvällen så följde Baloo och jag med Busfia till bussen och vinkade av henne. Vad vitt det plötsligt hade blivit ute då. Liksom, var kom all snö ifrån. Jag upptäckte när jag var ute att det inte var helt lämpligt med vanliga gympadojjor, det var snorhalt. Är det snö ute nästa gång jag ska ut så blir det till att ta på sockorna och lillgrabbens urväxta 45:or. Han använde dem väl max en gång innan han växte ur dem. Så numera använder jag dem istället. Ja menar, varför lägga pengar på att köpa nya dyra vinterpjuck när det verkligen inte är något fel på dem grabben knappt använt. Bättre att de kommer till användning.
 
Medan Lillbus var här så passade vi även på att göra rent hos alla hamstrar. Så vansinnigt tråkigt, men det måste ju göras.