0

Padthai - på mitt vis

Man kan göra detta eller liknande på hur många sätt som helst, det är endast fantasin som sätter stopp.
 
 
Detta använde jag:
  • Vitkål
  • Purjolök
  • Broccoli
  • Äggnudlar
  • Ägg
  • Fläskytterfilé
  • Fissksås
  • Pepparmix
  • Padthaisås
  • Chiliflingor
  • Salt
 
Steg 1:

Jag skar upp alla ingredienserna i lämplig storlek. 

 

Steg 2:

Fräste på köttet lite i wookpannan, saltade och pepprade. Starta en kastrull med vatten till äggnudlarna.

 

Steg 3:

Lade köttet åt sidan. Hällde i grönsakerna i wookpannan och tog på lite fisksås. Knäckte 4 ägg i en skål, i med lite fisksås och chiliflingor.

 

Steg 4:

Häll i äggröran på sidan i wookpannan. Låt äggröran stekas under lite omrörning. Blanda med grönsakerna. Häll på köttet och blanda.

 

 

Steg 5:

 

Flytta över de kokta äggnudlarna till wookpannan, blanda, häll över en flaska med färdig Padthaisås och blanda allt igen. 

 Styrka 2/5

Gott och enkelt, tar dock lite tid att skära upp allt. Man kan med fördel wooka lite extra grönsaker till matlåda för de är minst lika goda dagen efter uppvärmda i tex mickro. Styrkan kan man avgöra lite själv beroende på hur mycket chiliflingor man väljer att ha i.  😍