Padthai - på mitt vis
- Vitkål
- Purjolök
- Broccoli
- Äggnudlar
- Ägg
- Fläskytterfilé
- Fissksås
- Pepparmix
- Padthaisås
- Chiliflingor
- Salt
Jag skar upp alla ingredienserna i lämplig storlek.
Steg 2:
Fräste på köttet lite i wookpannan, saltade och pepprade. Starta en kastrull med vatten till äggnudlarna.
Steg 3:
Lade köttet åt sidan. Hällde i grönsakerna i wookpannan och tog på lite fisksås. Knäckte 4 ägg i en skål, i med lite fisksås och chiliflingor.
Steg 4:
Häll i äggröran på sidan i wookpannan. Låt äggröran stekas under lite omrörning. Blanda med grönsakerna. Häll på köttet och blanda.
Steg 5:
Flytta över de kokta äggnudlarna till wookpannan, blanda, häll över en flaska med färdig Padthaisås och blanda allt igen.
Gott och enkelt, tar dock lite tid att skära upp allt. Man kan med fördel wooka lite extra grönsaker till matlåda för de är minst lika goda dagen efter uppvärmda i tex mickro. Styrkan kan man avgöra lite själv beroende på hur mycket chiliflingor man väljer att ha i. 😍