0

Söndagslinser

I Söndags var Lillbus och jag över till Fröken Spontan. Lillbus var lite gnällig i perioder men på det stora hela så var hon på bra humör och hon överraskade nog både mig och Fröken Spontan.
 
Fröken Spontan hade gjort en vegetarisk lasagne med röda linser i istället för den vanliga traditionella med köttfärs. Själv måste jag erkänna att jag blev positivt överraskad. Den var otroligt god.
 
Även Lillbus som ena stunden är en stor tjej och i nästa stund en liten flicka gillade maten. Men äta själv, nä det ville hon inte. Först sköt hon över tallriken till mig så jag fick mata henne medan hon satt och gapade som en liten fågelunge.
 
Men sen efter en stund så fick jag ta på maten på skeden och ge henne den och så åt hon själv och gav tillbaka skeden... Knasungen min.
 
Sen efter att ha ätit nästan två portioner med mat så åt hon minst lika mycket kladdkaka. Sen efter det så tog hon en prommenad med ett snore och gick varv efter varv runt bordet i vardagsrummet.
 
När vi slutligen gick hem så var Lillbus superduktig och bar sin egen ryggsäck på ryggen och gick duktigt hela vägen hem.
 
Hon visade också väldigt tydligt när hon tyckte att det var dags att gå hemåt.