0

18 år & Påsk

Detta år var påsken inte som den varit andra år.
 
Faktum är att i år firade jag inte påsk alls. Inget påskpynt, inget påskris, inget alls.
 
Nä istället firade jag Marvelmannen som fyllde hela 18 år på självaste påskafton.
 
Ända sedan han var liten så har han velat firas just den dag han fyller år men vi har av olika skäl haft svårt att uppfylla det. Men nu äntligen så var det dags.
 
Vi tog tillsammans bussen och begav oss hem till svärföräldrarna där vi åt Tacos med en liten touch av påsk.
 
Efter maten var vi alla rätt mätta och behövde en stund att smälta maten.
 
Unnder tiden passade Lillbus på att följa med sin storasyster över till katten en stund. (Storasyster är kattvakt åt grannkatten).
 
Sen blev det dags för paketöppning. Av mig och Fredrik fick Marvelmannen en Adidaströja, samma modell och färg som på bilden. Han blev nog allt en aning överraskad av att han fick just en märkeströja av oss. Han trodde nog mera att om det skulle vara en tröja så trodde han inte att det skulle vara Adidas. Men grabben gillar ju Adidas och det är ju inte var dag han fyller just 18 år. 
 
Han fick såklart andra saker också, bland annat en äggtimer, badlakan, biobiljetter ovh böcker. Jag kan säkert ha missat något.
 
 
Även jag fick en del paketav svärföräldrarna. Bland annat så fick jag en pannlampa. Kanon att ha då jag ska klippa klorna på Baloo tex. Ett drapå-lakan och ett örngott till min kroppskudde och så fick jag en elvisp. Jag brukar inte använda elvisp så ofta. Men jag har kommit på under tiden då jag varit utan, (min brann ju för länge sedan) att de ändå är rätt praktiskt att ha en. Jag saknar det speciellt när tex grädde skall vispas, de är himlans jobbigt att göra utan elvisp.
 
Efter paketöppningen så blev det gofika som både svärmor och Busfia hade bakat. Ja Busfia bakade även bröd som vi hade till maten. Första gången hon bakade och det var enligt mig riktigt gott.
 
Sen fick Lillbus testa att leka lite med lera också.