0

Lilla stora flickans äventyrliga dag

Idag har det varit mycket. När Lillbus vaknade idag så var hennes far här, han kom direkt efter jobbet. Kort efter drog hon och jag iväg till Öppna Förskolan medan Fredrik lade sig att sova efter sitt nattjobb.
 
På Öppna förskolan röjde Lillbus runt som vanligt fast nu verkar hon ha kommit in i en persiod då allt ska kastas ned på golvet.
 
Väl hemma igen så var hon såklart trött och på gränsen till att somna i vagnen så hon fick helt enkelt ligga kvar i vagnen och sen följa med sin far iväg och hämta en barngrind. 
 
 
Sedan tidigare har jag ju en sittande i dörrhålet till köket. Men nu var det dags att få upp en även in till lillhallen. De gånger då Baloo får vara kvar ennsam hemma så kommer han i fortsättninngen att vara i lillhallen där han självklart har tillgång till både sovplats och vatten så han lider ingen nöd. Men det är som sagt lite bökigt att komma in med vagn medan han dansar runt och ut i trapphuset och skäller.
 
Ja tror detta kommer bli mycket bättre för då kan ja komma in utan att hans skall ekar i trapphuset. 
 
När grinden blivit monterad så passade vi även på att ta ned dörren och hiva in den i förrådet. Den tillhör ju liksom lägenheten. Efter det drog Fredrik och yngsta grabben hem till Fredrik.
 
Lillbus, Marvelmannen och jag gick senare ut och mötte Fröken Spontan, sen cyklade vi tillsammans till Pizzerian där ja bjöd på pizza.
 
Lillbus kände sig stor och stolt när hon som stora barn fick sitta på en vanlig stol bredvid Fröken Spontan och äta. Efter en stund blev vi alla mätta och belåtna så då styrde vi cyklarna till Ica. Jag var ju tvungen att handla hem lite tråkiga nödvändiga saker som tex tvättmedel, spolglans, diskmaskinssalt, soppåsar och lite sådant. Toalettpapper och hushållspapper glömde jag såklart bort att köpa och likaså hundmat så det lär jag behöva fixa imorgon. Men som tur är så är inget av det helt slut hemma iallafall.
 
Men sen blev det dags att handla lite saker så Lillbus kan få sina älskade kanelbullar. Passade på att köpa en stor förpackning med mjöl och massa socker, kanel, margarin med mera. Sen som avslutning då jag själv var turstig så blev det en bubbelvatten till mig, en Pepsi till Marvelmannen och Fröken Spontan, ja hon överaskades med en Pepsi Max. Såklart att hon med ska få. Det och mycket mer förtjänar hon. Hon är alltid så fin och go.
 
När vi kom hem med allt så tog Marvelmannnen upp det vi köpt och så tog han med Baloo ned till mig. Efter det så gick han upp och lade en supertrött men nöjd Lillbus medan jag och Fröken Spontan tog en tur med Baloo. Tydligen somnade Lillbus väldigt fort för när jag kom hem sov hon redan väldigt gott i sin säng. Ja ni behöver ju bara se själva på bilden nedann så mysigt hon ser ut att ha det.