0

Besök i helgen (recepttips på tacorester)

I helgen hade vi besök av Lillbus storasyster. Det gillade Lillbus riktigt mycket. Någon att busa med.
 
Under lördagen så åkte vi in en vända till Nyköping och fixade lite ärenden. SEn på vägen hem så blev det en avstickare förbi affären där både mitt och Busfias Icakort strulade med scannrarna. Maximal otur liksom att båda våra kort trasslade samtidigt.
 
Men till slut fick vi handlat det som behövdes. Väl hemma fixade jag maten. En pastagratäng som jag alltid brukar göra när vi fått rester från tacos. Jag bara blandar ihop köttfärsen som ju redan är tacokryddad med resterna av lök, majs, tacosås och rivenn ost. Sen blandar jag i grädde. Allt detta blandar jag kallt. När pastan kokat klart blandar jag den med röran, sen ned i en form, på med lite extra ost på toppen och så in i ungnen på 225 grader i ca 20 minuter. Detta är en av väldigt få maträtter som Busfia faktiskt gillar av de jag gör.
 
Jag han även med att bli krossad i 500. Busfia åkte hem till sig idag efter att ha umgåtts hela helgen med Lillbus. 
 
När vi väl kom så långt att Lillbus kunde lägga sig ikväll så var hon supertrött. När jag väl förstått vad det var hon ville så tog det inte många minuter innan hon snällt lade sig tillrätta och slocknade.
 
Glitter Bomb har fått rent, fint och ombonat hos sig. Hon verkligen älskade alla toalettpappersrör som jag lagt i åt henne. Att leka tittut blev tydlighen väldigt kul.
 
Även Trull har fått rent, fint och ombonat hos sig. Han var väldigt nyfiken på den stora högen i hörnet.
Lillbus njuter av sin banan.