0

Allting har en början...

...så även denna dag.
 
Det började med att jag just somnat och sovit kanske två timmar, då ringde Fredrik och hade migrän. Då fick ja vakna till och klä på mig och hjälpa honom att slutföra jobbet. Lillbus låg och sov gott men tack vare att hon har äldre syskon hemma så gick ju det bra de med. 
 
När vi blivit klara och kommit hit så sov Fredrik ett tag innan han begav sig iväg och hämtade ett halvt paket med blöjor som mamman till enn förskolekompis på Öppna Förskolan skänkte.

Sen efter det var vi äntligen redo att bege oss in till Nyköping med buss och leta jacka till Lillbus. Många affärer blev det som vi tittade i. Men rent allmänt tyckte jag utbudet var rätt tunnsått. Jag ville ju inte köpa en tunn jacka som skulle gjort att jag blivit tvungen att köpa en ny snart igen och inte ville jag heller köpa en aldeles för rosa eller en som i mitt tycke bara skrek pojke med massa traktorer eller dinosaurier på.
 
Efter mycket letande så hittade vi till slut en jacka inne på HM som vi båda gillade, eller tja, vi alla tre gillade den. Jag tyckte den kändes ganska unisex, kanske aningen åt pojkhållet, men inte så att det störde.
 
Lillbus såg så stolt ut i affären när hon fick pröva den och sen när vi tog på den innan vi lämnade affären så viste hennes lycka inga gränser. Såklart fick hon en mössa till. Mössan tyckte vi båda såg jättekonstig ut först, men sen när den väl satt på Lillbus huvud, ja då passade den henne riktigt bra.
 
När handlingsdelen var avklarad så gick vi och tog en fika på Sandys innan vi började bege oss mot resecentrum där det visade sig att Jojohan redan satt på bussen.
 
En mysig nalle till mig själv slank med också. Men hur länge Lillbus tillåter att jag har den återstår att se.

Sen klev vi av vid centrum hemmavid och handlade på Ica innan vi gick hem till mig. Fredrik gjorde mat som vi alla åt tillsammans. Sen begav han sig hemmåt men innan det satte han på Lillbus hennes nya pyjamas och borstade hennes tänder.
 
Nu skall jag aldeles strax göra natt här. Har gjort iordning en assiett med lite gottigott som ja ska försöka få min hjärna att fatta att det är choklad. ;)