0

Torsdag & Fredag

 
Torsdagen gick i städningens tecken. Förutom att köket fick sig en omgång så dammsögs och skurades även toaletten, lillhallen, hallen och Lillbus rum.
 
När städningen var avklarad så pustade jag ut och unnade mig en räkmacka som Fredrik var snäll och köpte när han samtidigt beställde sin tårta.
 Han var även hygglig och levererade räksmörgåsen till mig. Tårtan beställdes hos Anna-Karins bakstuga, även räksmörgåsen kommer därifrån. Att det är mitt favoritfik behöver nog inte nnämnas för har hon bara öppet och tid så är det alltid dit jag vänder mig i första hand. Bra priser, riktigt gott och suverän service. Man känner sig alltid sedd där och hon tar sig alltid tid att prata lite med sina kunder.
 
Strax innan Lillbus skulle få sin lunch på torsdagen så hittade jag henne djupt upptagen med min handkräm.
 

 
Fredagen då, ja vi var ju till Öppna Förskolan även fast vi kom dit lite senare än tänkt. Jag lyckades såklart med att försova mig. Sen när jag väl vaknade så var sängen otroligt lockande och jag hade inte alls lust att gå upp. Men för jäntas skull så var det bara att motvilligt pallra sig upp, packa lite frukt till henne och gröt. Sen klä på henne och bege sig ned till cykeln.
 
Väl där lekte och busade hon en hel del, det blev en massa lek i hemvrån med spis och kastruller och så med huset som hon är väldigt intresserad av.
 
Idag kom det ganska många barn varav även ett gäng som är äldre än henne vilket ju är bra för hon har en förmåga att liksom vara lite "herre på täppan" och tro att alla saker är hennes. Men idag var det några som sade ifrån när hon försökte ta sakerna de höll på med.👏
 
Väl hemma så passade både jag och Lillbus på att vila middag. Jag själv var helt slut då jag till råga på allt lyckades knäcka till ryggen under torsdagskvällen så den nu gör tokont 👎. Alltså, jag hatar verkligen när det händer, smärtan är så intensiv och kommer bara pang på. Lagom till vi vaknat till ordentligt så kom Fredrik för att hämta Jojohan. 
 
En kort stund efter det så gick jag, Marvelmannen och Lillbus till pizzerian tillsammans med en go vän. Lillbus fick känna sig stor och sitta på en vanlig stol. Jag tror bestämt hon gillade det, och ja maten med för jösses så den lilla tjejen vräkte i sig. Hon åt verkligen med riktigt god aptit.
 
När vi kom hem mätta och belåtna så vilade jag ryggen lite till det var dags att ta ut Baloo❣