0

Tjejmys och förbaskade fågel

Idag hade vi tjejer en riktig mysdag på stan. 
De var inte så mycket som köptes, mera att vi kollade runt i massa affärer. Själv köpte jag tvål och sköljmedel, ett par strumpor och några Snickers. Sen blev det varsin liten Halloweengrej till mig och Lillbus.
 
Vad vi däremot gjorde var at kika i affärer och drömma lite om vad vi vill ha men som vi tyckte var på tok för dyrt så de köptes aldrig. Sen gick vi till Chop Chop och åt gott. Lillbus hon har kommit in i en period då hon inte alls verkar vilja ha kött, men nudlar var väldans gott.
 
Efter vi ätit och Lillbus fått rena torra kläder på sig så fick jag en stund för mig själv för att smälta maten medan Lillbus hängde med Fröken Spontan och köpte en mjukglass och en kaka. 
 
 
Lillbus har aldrig visat så stort inntresse var glass, men nu var det vist väldigt gott.
 
Efter vi ätit tyckte Lillbus att det var dags att sova på maten ett tag medan Fröken Spontan och jag blev härligt blöta av regnet.
 
På väg ut från Rusta fick Fröken Sponta n en härligt överraskande vattendroppe som träffade perfekt i nacken på henne. Men sen vid busstationen var det min tur att bli överraskad. Jag kände ett plask på glasögonen och det stänkte. Ja trodde det var en enorm vattendroppe och tog upp reflexmessigt upp handen för att torka bort stänket... Döm om min överraskning när ja upptäckte att det inte alls var vatten utan en fågel som sket så det stänkte på mina glasögon, i mitt ansikte och massa på min tröja. Det till och med stänkte ned på Lillbus vagn och hennes ratt. Urk... Helt klart att tröjan åkte i tvätten när jag kom hem. Aldrig har jag nog varit så glad över att jag hade med mig våtservetter som då.