0

Drömmen om en sköldpaddsfärgad...

Idag var det rent kusligt svårt att ta sig upp. Gårdagen då vi besökte både BUP med ena sonen (och hade minst en timmas läkarbesök) samt direkt efter hade möte med båda sönerna hos Habiliteringen och deras läkare körde fullständigt slut på mig. Läkaren på habiliteringen skulle i varjefall skriva ut läkarutlåtande gällande båda sönerna och skicka direkt till Försäkringskassan så nu är det bara att hoppas och hålla tummarna.
 
Men trotts det så är jag stolt över mig själv. Jag var vansinnigt trött men lyckades trotts det ta mig upp och iväg till Öppna Förskolan med Lillbus så hon fick leka med sina kompisar.
 
Det märktes att hon saknat det för hon stövlade rakt in så fort de öppnade och kastade sig över bilarna och garaget och började leka.
 
Vartefter det kom flera barn så spanade hon in dem. Sen såg hon till att leka ikapp allt hon missat de gånger vi inte varit där. Hon var i duplohörnan och härjade, sen åkte hon kana, drog in i hemvrån och lekte med spis och kastruller, sen vidare till kassan och lekte kiosk. 
 
Sen satte hon sig och åt en matklämmis och en banan innan gon fortsatte med att pussla lite. Sen ner på golvet och vara med på sångstund, sen blev det en stunds bollande med förskolepedagogen som håller i Öppna Förskolan.
 
När vi gick hem gick vi in på Familjen Livs, en butik jag börjat tycka allt bättre om. Där handlade vi det som behövdes till dagens middag.
 
När vi kom hem tvärslocknade jag en stund, efter att ha startat en tvättmaskin. Men sen bytte vi plats på hörnskåpet och ena fåtöljen. Efter det startade jag en diskmaskin samt fixade middag. Kort efter vi ätit klart så kom yngsta sonen (han hade redan ätit) hem, och tillsammans med honom en ny (begagnad) hamsterbur till mig. 
 
Min dröm är ju att så småningom skaffa en sköldpaddsfärgad hamster. De finns ju sköldpaddsfärgade katter, och jag verkligen älskar hur de ser ut, men katter är liksom inte riktigt min melodi. Senn fick jag veta att det finns sköldpaddsfärgade hamstrar, så nu vet jag vad jag vill ha.