0

Snorisar, Ludo och gamla jag

Just nu har jag två söta snorisar sittanndes i spjälsängen. Lite underlkigt ser det dock ut med en snart 2 årig tjej och en 19-årig tjej i spjälsängen. Men Lillbus verkar helnöjd med att få vara en snoris i storasysters sällakap.
 
Ja för er som inte redan vet så är Lillbus storasyster Busfia på besök sedan ett tag tillbaka. Hon krockade med en envis småbarnsbasill och valde att försöka minimera smittspridningen genom att stanna kvar här.
 
Orken är som bortblåst hos oss båda, men jag själv börjar i varje fall känna mig något piggare framåt eftermiddag/kvälltid nu de senastre dagarna så förhoppningsvis är eländesförkylningen på väg åt rätt håll.
 
Vi tillbringade en stund ikväll med att spela Ludo på våra telefoner med varandra. Busfia försökte använda sin lillasyster som lyckomaskott och satte sig i spjälsängen hos henne. Men det gick inget bra i spelet trotts det.
 
Själv börjar jag känna mig gammal, riktigt gammal. Jag har ju precis börjat vänja mig vid att min lilla 19 åriga flicka Busfia valt att flytta hem till sin farmor och farfar. Ok, de positiva med det är att vi har fått bättre kontakt med varandra nu. Men det känns ändå konstigt och nu har hon innan min hjärna hunnit hänga med ett förstahandskontrakt och et inflyttningsdatum. Det känns minst sagt skumt!